Huurders van Heuvelrug Wonen kunnen besparen op energielasten en comfortabeler wonen

Op 31 januari was er een officiële feestelijke start van het verduurzamingsproject van Heuvelrug Wonen. In de pop-up (model)woning aan de Prins Bernardlaan 9 in Driebergen gaf Burgemeester Frits Naafs het startsein samen met Jos Sleyfer (directeur-bestuurder Heuvelrug Wonen) en Peter Felix (manager Vastgoed Heuvelrug Wonen). Een aantal huurders (en genodigden) konden de pop-up woning komen bezichtigen en kregen het verduurzamingsaanbod uitgereikt.
Heuvelrug Wonen verduurzaamt, de komende 4 jaar, ruim 800 woningen.

Huurders kunnen hiervoor een kijkje nemen op www.heuvelrugwonenduurzaam.nl. Op de website staat informatie over de verduurzamingsmaatregelen die Heuvelrug Wonen kan aanbieden. Ook krijgen huurders inzicht in hun energieverbruik, energiebesparing en slimme tips.

Doel is woonlasten beheersbaar te houden
Heuvelrug Wonen neemt haar maatschappelijke opgave serieus als het gaat om het verduurzamen van haar woningvoorraad. Heuvelrug Wonen wil vooral de woonlasten van haar huurders beheersbaar houden. Dat doet Heuvelrug wonen door haar woningvoorraad te verbeteren. Daarnaast leveren zij hiermee een bijdrage aan de klimaatdoelstellingen.Reacties

comments powered by Disqus