In verband met Pinksteren zijn wij gesloten op maandag 29 mei. Op dinsdag 30 mei staan wij graag weer voor u klaar.

Eindinspectie

Bij de eindinspectie controleren we de woning. Als alles in orde is dan levert u de sleutels in. Lukt het u niet om bij de eindinspectie aanwezig te zijn, dan bespreekt u dit bij de vooropname. U kunt de sleutels de avond ervoor dan inleveren in de brievenbus bij ons kantoor. We controleren de woning dan op de laatste huurdag. U wordt per mail geïnformeerd of alles akkoord is.

Problemen zichtbaar als de woning leeg is

Soms blijken er problemen in de woning te zijn die pas te zien zijn als de woning leeg is. Dan maken wij nieuwe afspraken met u om dit alsnog te herstellen.

De eindinspectie is op de laatste dag van de huurovereenkomst

Als u de eindinspectie eerder wilt dan de laatste huurdag dan is dat geen probleem. Echter betaald u wel de huur tot de laatste huurdag zoals dat is afgesproken bij de huuropzegging.

Huur betalen stoppen

Als u met een automatische incasso betaalt, dan zorgen wij ervoor dat de huurbetaling stopt. Betaalt u via uw bank met een periodieke overschrijving dan moet u dat zelf stoppen. 

Huurtoeslag

Als u huurtoeslag heeft, moet u zelf uw verhuizing doorgeven aan de Belastingdienst. De Belastingdienst vertelt u meer op de website Toeslagen.nl.

Direct naar

Click to access the login or register cheese