Opgelet! Onze medewerkers kunnen zich altijd legitimeren! Medewerkers die, namens Heuvelrug Wonen bij u op bezoek komen, kunnen zich altijd legitimeren. Twijfelt u? Neem dan eerst contact met ons op voordat u iemand in uw woning toelaat.
HomeIk huurMijn buurt ‹ Buurtactiviteiten

Buurtactiviteiten

Op de Groenhoek is er een moestuin die door het wijkcentrum wordt bijgehouden. In dit wijkcentrum worden veel dagactiviteiten gehouden. Voor meer informatie hierover kijk dan naar https://business.facebook.com/groentehoek. In de Groene Tuinen is een bewonerscommisie die veel activiteiten organiseert. Deze is te vinden via https://www.facebook.com/groenetuinen. Weet u nog een leuke buurtactiviteit? Meld dit dan aan…

Op de Groenhoek is er een moestuin die door het wijkcentrum wordt bijgehouden. In dit wijkcentrum worden veel dagactiviteiten gehouden. Voor meer informatie hierover kijk dan naar https://business.facebook.com/groentehoek.

In de Groene Tuinen is een bewonerscommisie die veel activiteiten organiseert. Deze is te vinden via https://www.facebook.com/groenetuinen.

Weet u nog een leuke buurtactiviteit? Meld dit dan aan ons via bewonerszaken@heuvelrugwonen.nl.

Direct naar

Meer over buurtactiviteiten

Click to access the login or register cheese