In verband met Pinksteren zijn wij gesloten op maandag 29 mei. Op dinsdag 30 mei staan wij graag weer voor u klaar.
HomeIk huurRegels voor bewoning ‹ Algemene huurvoorwaarden

Algemene huurvoorwaarden

Het is belangrijk dat u zich als bewoner van Heuvelrug Wonen thuis voelt in uw huis, de straat en de buurt. Dat doet u door uw woning naar uw wens te maken, maar ook door samen met de buurt de kwaliteit van de leefomgeving goed te houden. De algemene huurvoorwaarden van Heuvelrug Wonen zijn daar helpend bij.

Als u een woning van Heuvelrug Wonen huurt, dan heeft u met ons een huurovereenkomst afgesloten. Met het tekenen van de huurovereenkomst bent u ook akkoord gegaan met onze algemene huurvoorwaarden. In de huurovereenkomst met de daarbij behorende algemene huurvoorwaarden staan alle afspraken die voor het gebruik van uw woning gelden. De huurovereenkomst is altijd persoonlijk. U kunt uw huurwoning dus niet overdragen aan iemand anders.

Aanvullende huurvoorwaarden

In sommige complexen, woningen of wijken gelden aanvullende voorwaarden. Bijvoorbeeld bij de woningen met zonnepanelen. Bij deze woningen gelden ook de voorwaarden voor het huren van installaties van Heuvelrug Wonen. In maart 2021 zijn de algemene huurvoorwaarden herzien. Als u voor maart 2021 een huurcontract met Heuvelrug Wonen heeft afgesloten zijn de huurvoorwaarden van 2003 van toepassing. Welke huurvoorwaarden voor u van toepassing zijn vindt u op uw huurcontract.

Hieronder vindt u de voorwaarden die Heuvelrug Wonen.

Direct naar

Meer over algemene huurvoorwaarden

Click to access the login or register cheese