Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
Ons kantoor kunt u alleen op afspraak bezoeken
HomeIk huurReparaties en onderhoud ‹ Binnen Onderhoud Op Verzoek

Binnen Onderhoud Op Verzoek

Als u een nieuwe badkamer of keuken wenst dan kunt u dit aangeven. Is uw badkamer ouder dan 40 jaar of uw keuken ouder dan 18 jaar? Dan vervangen wij deze kosteloos.

Als uw badkamer of keuken nog niet de beoogde leeftijd heeft bereikt dan kunt u de resterende jaren afkopen. Bij een badkamerrenovatie wordt gebruik gemaakt van een standaardlijn. U heeft keuze binnen deze standaardlijn in bijvoorbeeld kleuren van tegels of keukenkastjes, greepjes, aanrechtblad. Wilt u een luxere keuken of badkamer, dan betaald u voor het meerwerk. Let daarbij ook op dat de extra luxe een overname voor de volgende huurder zal zijn.

Als u wilt weten of u in aanmerking komt voor een nieuwe badkamer of keuken vul dan onderstaand formulier in. Het kan tot 4 weken duren voordat u een reactie terug krijgt. Als u in aanmerking komt voor een nieuwe badkamer of keuken moet u er rekening mee houden dat deze volgend jaar zal worden ingepland.

Direct naar

Meer over binnen onderhoud op verzoek