In verband met Pinksteren zijn wij gesloten op maandag 29 mei. Op dinsdag 30 mei staan wij graag weer voor u klaar.
HomeIk huurReparaties en onderhoudServicea­bonnement afsluiten ‹ Voorwaarden serviceabonnement

Voorwaarden serviceabonnement

Met het serviceabonnement spreekt u af dat wij het kleine, dagelijks onderhoud van u overnemen. Dit zijn de voorwaarden.

.

Aanmelding kan via het formulier van de website van www.heuvelrugwonen.nl.

Kosten en betaling

Het serviceabonnement kost € 4,50 per maand. Dit bedrag tellen we automatisch op bij uw huurbedrag. U ontvangt geen aparte rekening of jaarlijkse afrekening voor de abonnementskosten. Een keer per jaar kunnen we het bedrag aanpassen met de Consumentenprijsindex. Als dit gebeurt, ontvangt u hiervan tenminste een maand van tevoren bericht.

Looptijd, beëindiging of verlenging

Bij beëindiging van uw huurcontract stopt automatisch ook uw serviceabonnement.
U sluit een serviceabonnement af voor minimaal één jaar. Na dit jaar geldt een opzegtermijn van ten minste 30 dagen. Als u niet opzegt, verlengen wij uw abonnement stilzwijgend. Heeft u uw abonnement opgezegd, dan mag u zich nog één keer opnieuw aanmelden.

Wijzigingen in abonnementsvoorwaarden of service

Als er wijzigingen zijn in de algemene voorwaarden of de diensten van het serviceabonnement, ontvangt u hiervan ten minste één maand van te voren bericht. U kunt dan binnen dertig dagen na bekendmaking van de wijziging uw abonnement opzeggen. Ook als dit binnen het eerste abonnementsjaar is

Direct naar

Click to access the login or register cheese