Opgelet! Onze medewerkers kunnen zich altijd legitimeren! Medewerkers die, namens Heuvelrug Wonen bij u op bezoek komen, kunnen zich altijd legitimeren. Twijfelt u? Neem dan eerst contact met ons op voordat u iemand in uw woning toelaat.
HomeIk huurReparaties en onderhoudServicea­bonnement afsluiten ‹ Voorwaarden serviceabonnement

Voorwaarden serviceabonnement

Met het serviceabonnement spreekt u af dat wij het kleine, dagelijks onderhoud van u overnemen. Dit zijn de voorwaarden.

.

Aanmelding kan via het formulier van de website van www.heuvelrugwonen.nl.

Kosten en betaling

Het serviceabonnement kost € 4,50 per maand. Dit bedrag tellen we automatisch op bij uw huurbedrag. U ontvangt geen aparte rekening of jaarlijkse afrekening voor de abonnementskosten. Een keer per jaar kunnen we het bedrag aanpassen met de Consumentenprijsindex. Als dit gebeurt, ontvangt u hiervan tenminste een maand van tevoren bericht.

Looptijd, beëindiging of verlenging

Bij beëindiging van uw huurcontract stopt automatisch ook uw serviceabonnement.
U sluit een serviceabonnement af voor minimaal één jaar. Na dit jaar geldt een opzegtermijn van ten minste 30 dagen. Als u niet opzegt, verlengen wij uw abonnement stilzwijgend. Heeft u uw abonnement opgezegd, dan mag u zich nog één keer opnieuw aanmelden.

Wijzigingen in abonnementsvoorwaarden of service

Als er wijzigingen zijn in de algemene voorwaarden of de diensten van het serviceabonnement, ontvangt u hiervan ten minste één maand van te voren bericht. U kunt dan binnen dertig dagen na bekendmaking van de wijziging uw abonnement opzeggen. Ook als dit binnen het eerste abonnementsjaar is

Direct naar