In verband met Pinksteren zijn wij gesloten op maandag 29 mei. Op dinsdag 30 mei staan wij graag weer voor u klaar.

Keuken

Wilt u uw keuken zelf veranderen,? Vraag altijd eerst om een schriftelijke toestemming.

Heuvelrug Wonen zorgt voor een degelijke en goed functionerende keuken zonder uitbreidingen. Een keuken kan minimaal 18 jaar meegaan. Tussentijdse reparaties zijn bij goed en zorgvuldige gebruik nagenoeg niet nodig. Als er wel iets stuk is dan vervangen of herstellen we dat. Vind u uw keuken ouderwets of niet mooi maar werkt deze nog wel goed, dan vervangen we de keuken niet.

Wie onderhoud wat?

Huurder

  • Alles wat u zelf heeft geplaatst in de keuken, zoals extra kastjes, inbouwapparatuur, losse rekjes, roosters en bakjes.
  • Een gasfornuis/oven

Huurder; of Heuvelrug Wonen als u een serviceabonnement heeft

  • Repararen of vervangen van keukenlade geleiders, grepen, kastplanken,plankdragers

Heuvelrug Wonen

  • Onderhoud en herstel van de keuken (kastjes en lades) door slijtage bij normaal gebruik;
  • Tegelwerk wordt vervangen bij een volledige keukenrenovatie.

Tip

Als u een keuken wilt verbouwen naar eigen smaak, vraag dit dan altijd eerst schriftelijk aan. Het aanvragen van een zelf aangebrachte verandering heet een ZAV. Kijk bij woning veranderen voor meer informatie. Wij geven u dan een toestemming met voorwaarden. Zo voorkomt u verrassingen als u zou gaan verhuizen. Als de keuken in een goede staat verkeerd kan Heuvelrug Wonen deze overnemen. Maar inbouwapparatuur zal nooit door Heuvelrug Wonen worden overgenomen.

Binnen Onderhoud Op Verzoek

Als u een keuken heeft die ouder is dan 18 jaar dan kunnen wij deze kosteloos renoveren. Dit noemen wij Binnen Onderhoud Op Verzoek (BOOV). Kijk bij BOOV voor meer informatie.

Direct naar

Meer over keuken

Click to access the login or register cheese