Vrije sector huurwoningen

WS 20140722 033

Naast sociale huurwoningen, verhuurt Heuvelrug Wonen ook woningen in de vrije sector. Een vrije sector heeft een huurprijs vanaf de € 720,42. Op deze huurwoningen is geen huurtoeslag mogelijk. Om in aanmerking te komen voor een vrije sector woning dient uw (gezamenlijk) jaarinkomen meer dan € 39.000 te zijn.

Wonen zonder lange wachtlijst?
Regelmatig hebben wij vrije sector woningen in de aanbieding. Zowel appartementen als eengezinswoningen. De wachtlijst voor deze woningen is vaak kort; soms kunt u zelfs meteen huren! Benieuwd of wij op dit moment vrije sector woningen, garages of bergingen te huur hebben? Op de website www.rooftrack.nl worden onze vrije sector woningen aangeboden. Een enkele keer melden wij een vrije sector aan bij de makelaar zodat deze ook op Funda kan worden geplaatst. In de advertentie wordt de doelgroep en de selectiecriteria aangegeven.

U kunt niet op een wachtlijst komen. Het huurcontract voor een vrije sector woning is voor onbepaalde tijd en minimaal voor 1 jaar. Bij de toetsing moet u aan kunnen tonen dat u voor minimaal 1 jaar gegarandeerd bent van inkomen. Daarom vragen we bij kandidaten voor een vrije sector woning ook altijd om de huidige salarisstroken. Ouders en anderen kunnen niet garant staan voor de huur.

Inkomensverklaring
Krijgt u een woning aangeboden? Dan moet u uw inkomen aantonen met een inkomensverklaring (ook wel IB 60 genoemd) van vorig jaar. U kunt dit formulier opvragen bij mijn belastingdienst . Vraag het alvast aan, als u actief woningzoekende bent!

Vragen?  
Met vragen kunt u terecht bij onze afdeling Verhuur, 0343 53 60 80. of info@heuvelrugwonen.nl.