Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
Ons kantoor kunt u alleen op afspraak bezoeken

Nieuws

Heuvelrug Wonen gesloten op 13 en 14 mei (Hemelvaart)

3 mei 2021 - Heuvelrug Wonen iis gesloten op 13 en 14 mei (Hemelvaart). Op 17 mei zijn wij u graag weer van dienst. Bij spoed belt u 0343 – 53 60 80.

Ambitieverklaring getekend

23 april 2021 - Ambitieverklaring Uitstroom beschermd wonen en maatschappelijke opvang regio Zuid-Oost Utrecht getekend.

Wilt u kleiner gaan wonen? Van Groot naar Beter verandert

12 april 2021 - Wilt u kleiner gaan wonen? Dan heeft u misschien recht op voorrang als u via WoningNet zoekt naar een andere woning. Dit was al zo. Misschien zoekt u zelfs al met voorrang. Maar binnenkort verandert de werkwijze.

Eenmalige huurverlaging 2021

17 februari 2021 - In 2021 hebben huurders van een sociale huurwoning met een hoge huur en een laag inkomen recht op een eenmalige huurverlaging.

Wat betekent het coronavirus voor de dienstverlening van Heuvelrug Wonen

12 januari 2021 - Heuvelrug Wonen volgt het advies van het RIVM. Wij willen het besmettingsgevaar voor u en ons zoveel mogelijk beperken. Daarom nemen wij de volgende maatregelen om verspreiding te voorkomen:

Nieuwe schoonmaker in woongebouwen van Heuvelrug Wonen

25 november 2020 - Nieuwe schoonmaker in woongebouwen van Heuvelrug Wonen Met ingang van 1 juli heeft Heuvelrug Wonen een nieuwe schoonmaker op de meeste woongebouwen. De schoonmaker heet Van Vliet. Zij nemen de schoonmaak over van het bedrijf All Clean.   Heeft u een klacht over de schoonmaak in uw woongebouw dan kunt u dat melden via email of telefoonKlachten worden…

Utrechtse Heuvelrug helpt inwoners met beginnende schulden

7 september 2020 - Het college van Gemeente Utrechtse Heuvelrug wil voorkomen dat beginnende financiële problemen van inwoners uitgroeien tot problematische schulden. Daarom wordt onder de naam “Vroeg in actie” gestart met de proef Vroegsignalering van schulden.

Corporaties roepen gemeente op te bouwen op leeg of eigen terrein

4 september 2020 - Een geschikte en betaalbare woning is een belangrijke basis om prettig te kunnen leven. Juist daar willen we als corporaties in voorzien. Dat betekent dat er gebouwd moet worden.