Opgelet! Onze medewerkers kunnen zich altijd legitimeren! Medewerkers die, namens Heuvelrug Wonen bij u op bezoek komen, kunnen zich altijd legitimeren. Twijfelt u? Neem dan eerst contact met ons op voordat u iemand in uw woning toelaat.

Nieuws

Uitnodiging voor huurders in Driebergen: Werkatelierbijeenkomst Nassau Odijckhof & Sparrenheide op 21 juni

16 juni 2022 - Op dinsdag 7 juni vond in Sparrenheide een Werkatelierbijeenkomst plaats.

Hoogste punt 28 seniorenappartementen in Doorn

10 juni 2022 - Donderdag 9 juni is het hoogste punt bereikt bij de bouw van 28 sociale huur appartementen voor senioren op het terrein van het veteraneninstituut in Doorn. De woningen worden gebouwd in opdracht van Heuvelrug Wonen.

Aanleg glasvezel in Driebergen (informatie voor huurders in Driebergen)

1 juni 2022 - Delta Fiber Netwerk is gestart met voorbereidende werkzaamheden in Driebergen voor het aanleggen van glasvezel. Alle inwoners hebben hierover eind vorig jaar een brief ontvangen van hen. Ook u, als huurder van Heuvelrug Wonen, kunt kiezen voor een aansluiting op dit netwerk. Daarover gaat dit artikel.

Voorschot warmtekosten verhoogd

12 mei 2022 - Per 1 juli gaan de voorschotten voor warmtekosten omhoog.

Op donderdag 28 april maakten we kennis met onze nieuwe huurders in Cothen

2 mei 2022 - We hadden onze huurders in Cothen beloofd om begin 2022 persoonlijk kennis te komen maken. Door corona konden we dat niet eerder plannen.

Huurverhoging 2022

28 april 2022 - U heeft in april 2022 een voorstel huurverhoging ontvangen. Is uw e-mailadres bij ons bekend, dan heeft u het voorstel per mail ontvangen. Is het niet bekend, dan heeft u het per post ontvangen. De huurverhoging gaat in op 1 juli 2022. In het voorstel ziet u met welk bedrag uw huur is verhoogd.

Hulp bij geldzaken

20 april 2022 - Een scheiding, pensioen, ziekte of werkloosheid: op elk moment in uw leven kunt u moeite krijgen om uw rekeningen te betalen. Betalingsproblemen kunnen dan achterstanden worden en uitgroeien tot schuldzorgen. Als u zelf geen oplossingen meer ziet om uw schulden af te lossen, is het verstandig hulp te zoeken.

Vluchtelingen opvangen in uw huurwoning? Laat u goed informeren

14 maart 2022 - Het is oorlog in Oekraïne en er zijn ongelofelijk veel mensen op de vlucht. Dit roept misschien wel vragen bij u op over de opvang in de regio Utrechtse Heuvelrug. En misschien wilt u zelf iets betekenen. Hier leest u er meer over.

Start bouw 22 nieuwe appartementen Catharijnestraat in Driebergen

7 maart 2022 - Jos Sleyfer, directeur-bestuurder Heuvelrug Wonen en Wim van Ziel, algemeen directeur van Riz Bouw tekenden 4 maart 2022 de aannemingsovereenkomst voor de bouw van 22 nieuwe appartementen aan de Catharijnestraat in Driebergen.

Prima resultaten in de jaarlijkse Aedes-benchmark voor Heuvelrug Wonen

15 december 2021 - Op 18 november is de Aedes benchmark gepubliceerd.