Opgelet! Onze medewerkers kunnen zich altijd legitimeren! Medewerkers die, namens Heuvelrug Wonen bij u op bezoek komen, kunnen zich altijd legitimeren. Twijfelt u? Neem dan eerst contact met ons op voordat u iemand in uw woning toelaat.

Nieuws

Gemeente, corporatie en huurders maken afspraken over ‘wonen’

18 januari 2023 - Woningcorporatie Heuvelrug Wonen en haar huurdersorganisatie hebben met de gemeente Wijk bij Duurstede prestatieafspraken gemaakt. Die gaan over het ‘wonen’ in de gemeente. Voor (toekomstige) huurders betekenen de afspraken: meer kans op een huis, wonen in een huis met zorg als dat nodig is en energiezuiniger wonen. De afspraken gelden voor de periode 2023 tot en met 2025. Op 16 januari zetten de drie organisaties hun handtekening onder de afspraken.

Feestelijke bijeenkomst: De Inloop in Doorn bestaat 10 jaar  

11 januari 2023 - Dat is gevierd met veel genodigden waaronder collega’s en oud-collega’s, medewerkers van Kwintes, de gemeente en bezoekers. Heuvelrug Wonen heeft De Inloop gefeliciteerd met dit jubileum door ze een hogedrukpan cadeau te doen. In de Inloop wordt namelijk gekookt voor bezoekers die voor een klein bedrag kunnen mee-eten. Carlien Hoogendijk is coordinator van de Inloop en heeft de pan met veel enthousiasme in ontvangst genomen.

Komt u het vrijwilligers team van Heuvelrug Energie versterken?

11 januari 2023 - De energieprijzen stijgen terwijl de temperaturen buiten dalen. Voor sommigen is praktische hulp bij energiebesparing harder nodig dan ooit.

Eénmalige energietoeslag

6 januari 2023 - De kosten voor energie zijn flink gestegen. Hierdoor hebben veel mensen moeite om hun energierekening te betalen.

Warmtekosten en voorschot elektriciteit worden verhoogd bij collectief gestookte complexen

20 december 2022 - Per 1 januari 2023 verhogen wij de warmtekosten en voorschot elektriciteit bij de collectief gestookte complexen.

De Prestatieafspraken zijn getekend

8 december 2022 - Het betreft afspraken voor de periode 2023-2028. 29 november zetten alle partijen hun handtekening onder de afspraken.

Woonkostenkrant

16 november 2022 - Wat betaalt u aan wonen? En hoe kunt u op deze en andere kosten besparen? In deze krant leest u veel nuttige informatie en handige tips. Kijk op woonkostenkrant. 

Kennismaking nieuwe gemeenteraad Utrechtse Heuvelrug

4 november 2022 - De bijeenkomst vond dinsdagavond 1 november plaats in Allemanswaard in Amerongen.

Heeft u zonnepanelen en zijn deze nog niet geregistreerd bij uw netbeheerder?

31 oktober 2022 - Heeft u zonnepanelen en zijn deze nog niet geregistreerd bij uw netbeheerder dan kunt u dat op de volgende manier doorgeven.

Heuvelrug Wonen bouwt 6 sociale huurwoningen op het terrein Hofstede in Leersum

21 oktober 2022 - Directeur-bestuurder Jos Sleyfer (Heuvelrug Wonen) en Jan van Sorge (Prosor) ondertekenden op 17 oktober 2022 de koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst voor de aankoop van de grond en de bouw van 6 sociale huurappartementen.

Click to access the login or register cheese