In verband met Pinksteren zijn wij gesloten op maandag 29 mei. Op dinsdag 30 mei staan wij graag weer voor u klaar.

Nieuws

Huurverlaging per 1 juli 2023 voor huurders met een klein inkomen

1 maart 2023 - Dit jaar gaat voor sommige huurders de netto huur omlaag naar € 575,03. Als u voldoet aan de voorwaarden krijgt u de huurverlaging automatisch. U ontvangt begin mei een brief hierover. Heeft u na 2021 een flinke inkomensdaling gehad en heeft u geen bericht van ons gehad? Lees dan hier of u in aanmerking komt voor de huurverlaging en hoe u dit aanvraagt.

Huurverhoging 2023

2 mei 2023 - U heeft in april 2023 een voorstel huurverhoging ontvangen. Is uw e-mailadres bij ons bekend, dan heeft u het voorstel per mail ontvangen. Is het niet bekend, dan heeft u het per post ontvangen. De huurverhoging gaat in op 1 juli 2023. In het voorstel ziet u met welk bedrag uw huur is verhoogd.

Onderzoek naar fusie met RK Zeist

25 april 2023 - In 2023 wordt een mogelijke fusie onderzocht. Rond de zomer willen de corporaties een voortgangsbesluit nemen. Als er een positief voortgangsbesluit wordt genomen, dan wordt de fusie in de tweede helft van 2023 voorbereid.

Heuvelrug Wonen reikt 28 sleutels uit aan nieuwe bewoners

22 februari 2023 - Woningcorporatie Heuvelrug Wonen levert 28 seniorenwoningen op in Doorn. Dinsdag 21 februari zijn de sleutels uitgereikt aan de nieuwe bewoners. Directeur-bestuurder Jos Sleyfer van Heuvelrug Wonen en wethouder Rob Jorg hebben symbolisch aan twee huurders sleutels overhandigd.

Een laag inkomen? Misschien kan de gemeente u helpen

13 februari 2023 - Voor inwoners met een laag inkomen heeft de gemeente Utrechtse Heuvelrug  verschillende toeslagen en regelingen. De gemeente heeft deze op een rij gezet in bijgaande folder. Er zijn regelingen voor zorgkosten, studie, jeugdfonds sport & cultuur en participatieregeling.

Onder de Pannen helpt mensen aan tijdelijk onderdak

8 februari 2023 - Dit is hard nodig, want op straat komen te staan na een scheiding of faillissement is met de huidige woning schaarste niet ongewoon.

Gemeente, corporatie en huurders maken afspraken over ‘wonen’

18 januari 2023 - Woningcorporatie Heuvelrug Wonen en haar huurdersorganisatie hebben met de gemeente Wijk bij Duurstede prestatieafspraken gemaakt. Die gaan over het ‘wonen’ in de gemeente. Voor (toekomstige) huurders betekenen de afspraken: meer kans op een huis, wonen in een huis met zorg als dat nodig is en energiezuiniger wonen. De afspraken gelden voor de periode 2023 tot en met 2025. Op 16 januari zetten de drie organisaties hun handtekening onder de afspraken.

Feestelijke bijeenkomst: De Inloop in Doorn bestaat 10 jaar  

11 januari 2023 - Dat is gevierd met veel genodigden waaronder collega’s en oud-collega’s, medewerkers van Kwintes, de gemeente en bezoekers. Heuvelrug Wonen heeft De Inloop gefeliciteerd met dit jubileum door ze een hogedrukpan cadeau te doen. In de Inloop wordt namelijk gekookt voor bezoekers die voor een klein bedrag kunnen mee-eten. Carlien Hoogendijk is coordinator van de Inloop en heeft de pan met veel enthousiasme in ontvangst genomen.

Komt u het vrijwilligers team van Heuvelrug Energie versterken?

11 januari 2023 - De energieprijzen stijgen terwijl de temperaturen buiten dalen. Voor sommigen is praktische hulp bij energiebesparing harder nodig dan ooit.

Eénmalige energietoeslag

6 januari 2023 - De kosten voor energie zijn flink gestegen. Hierdoor hebben veel mensen moeite om hun energierekening te betalen.

Click to access the login or register cheese