Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
Ons kantoor kunt u alleen op afspraak bezoeken
Home ‹ Ambitieverklaring getekend

Ambitieverklaring getekend

Ambitieverklaring Uitstroom beschermd wonen en maatschappelijke opvang regio Zuid-Oost Utrecht getekend.

Op 12 april tekenden de gemeenten Bunnik, de Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Zeist, de woningcorporaties, de aanbieders van beschermd wonen in deze regio en de regionale sociale dienst (RSD) de ambitieverklaring. Ook Heuvelrug Wonen doet mee.

Gemeenschappelijk doel

Het is ons gezamenlijke doel dat mensen die uit de maatschappelijke opvang en beschermd wonen uitstromen tijdig, voldoende en passend worden ondersteund bij het krijgen van een thuis in onze regio. Dat betekent dat er op tijd voldoende passende woonplekken zijn en dat ere bijtijds voldoende passende ondersteuning is in wijken en dorpen die de kracht hebben om mensen te ontvangen.

Afspraken en ambities gezamenlijk vastgelegd

Want als één ding duidelijk is geworden, we kunnen dit niet alleen, als gemeente, als zorgaanbieder, als woningcorporatie, als sociaal team, als RSD en ook niet als mens. Daarom hebben we onze afspraken en ambities gezamenlijk vastgelegd en werken we dit de komende tijd verder uit met elkaar.

Direct naar