In verband met Pinksteren zijn wij gesloten op maandag 29 mei. Op dinsdag 30 mei staan wij graag weer voor u klaar.
Home ‹ Feestelijke bijeenkomst: De Inloop in Doorn bestaat 10 jaar  

Feestelijke bijeenkomst: De Inloop in Doorn bestaat 10 jaar  

Dat is gevierd met veel genodigden waaronder collega’s en oud-collega’s, medewerkers van Kwintes, de gemeente en bezoekers. Heuvelrug Wonen heeft De Inloop gefeliciteerd met dit jubileum door ze een hogedrukpan cadeau te doen. In de Inloop wordt namelijk gekookt voor bezoekers die voor een klein bedrag kunnen mee-eten. Carlien Hoogendijk is coordinator van de Inloop en heeft de pan met veel enthousiasme in ontvangst genomen.

De Inloop is ontmoetingsplek voor inwoners
De Inloop Doorn zit sinds januari 2013 aan de Sitiolaan 197. Het is een ontmoetingsplek voor inwoners van Doorn en omstreken. Voor iedereen die graag andere mensen uit het dorp of uit de buurt wil leren kennen en/of voor iedereen die zich graag wil inzetten voor een ander. Bezoekers kunnen samen koffie drinken, een spelletje doen, meedoen aan activiteiten of een hapje mee-eten.

De Inloop Doorn is een gezamenlijk initiatief van Kwintes, Heuvelrug Wonen en vrijwilligers
Kwintes is een organisatie die begeleiding biedt aan mensen die kwetsbaar in het leven staan. Heuvelrug Wonen stelt het wijkkantoor ter beschikking, Kwintes zorgt voor de aanwezigheid van een coördinator. De coördinator geeft samen met vrijwilligers en betrokken buurtbewoners vorm aan activiteiten die plaatsvinden.

Direct naar

Click to access the login or register cheese