Per 1 januari 2024 zijn Heuvelrug Wonen en RK Zeist gefuseerd. Zij gaan samen verder als NabijWonen. NabijWonen is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30086686. De overgang naar NabijWonen gaat met de menselijke maat. Aan de telefoon begroeten wij u namens NabijWonen. Alle huurderszaken regelt u nog steeds op de website van Heuvelrug Wonen of op de website van RK Zeist. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0343 – 53 60 80.
Home ‹ Feestelijke bijeenkomst: De Inloop in Doorn bestaat 10 jaar  

Feestelijke bijeenkomst: De Inloop in Doorn bestaat 10 jaar  

Dat is gevierd met veel genodigden waaronder collega’s en oud-collega’s, medewerkers van Kwintes, de gemeente en bezoekers. Heuvelrug Wonen heeft De Inloop gefeliciteerd met dit jubileum door ze een hogedrukpan cadeau te doen. In de Inloop wordt namelijk gekookt voor bezoekers die voor een klein bedrag kunnen mee-eten. Carlien Hoogendijk is coordinator van de Inloop en heeft de pan met veel enthousiasme in ontvangst genomen.

De Inloop is ontmoetingsplek voor inwoners
De Inloop Doorn zit sinds januari 2013 aan de Sitiolaan 197. Het is een ontmoetingsplek voor inwoners van Doorn en omstreken. Voor iedereen die graag andere mensen uit het dorp of uit de buurt wil leren kennen en/of voor iedereen die zich graag wil inzetten voor een ander. Bezoekers kunnen samen koffie drinken, een spelletje doen, meedoen aan activiteiten of een hapje mee-eten.

De Inloop Doorn is een gezamenlijk initiatief van Kwintes, Heuvelrug Wonen en vrijwilligers
Kwintes is een organisatie die begeleiding biedt aan mensen die kwetsbaar in het leven staan. Heuvelrug Wonen stelt het wijkkantoor ter beschikking, Kwintes zorgt voor de aanwezigheid van een coördinator. De coördinator geeft samen met vrijwilligers en betrokken buurtbewoners vorm aan activiteiten die plaatsvinden.

Direct naar

Click to access the login or register cheese