In verband met Pinksteren zijn wij gesloten op maandag 29 mei. Op dinsdag 30 mei staan wij graag weer voor u klaar.
HomeFeestelijke heropening wijkkantoor Heuvelrug Wonen Driebergen

Feestelijke heropening wijkkantoor Heuvelrug Wonen Driebergen

Op woensdag 14 september heropende Heuvelrug Wonen het wijkkantoor aan de Groenhoek in Driebergen. Dit werd feestelijk gevierd met bewoners. Bezoekers van De Inloop in Driebergen en Doorn (locaties van Kwintes) maakten kunstwerken om aan de muren te hangen in het wijkkantoor.

Het wijkkantoor in Driebergen is volledig opgeknapt
Er is hard gewerkt aan de verbouwing en Heuvelrug Wonen is blij met het resultaat. Het wijkkantoor zit op een zichtbare en goed te bereiken plek. Alle huurders in Driebergen kunnen dicht bij huis met medewerkers van Heuvelrug Wonen in gesprek op een fijne plek. Bedoeling is om deze plek in de toekomst ook te gebruiken als locatie voor samenwerkingspartners.  


Kunstwerken gemaakt door bezoekers van De Inloop
Bezoekers van De Inloop in Driebergen en in Doorn (locaties van Kwintes) maakten kunstwerken om aan de muren te hangen in het wijkkantoor. Deze kunstwerken zijn op 14 september onthuld. Bewoners werden ontvangen met een hapje en drankje. Voor kinderen was er een leuke activiteit: zij werden geschminkt.

Openingstijden inloopspreekuur
Het inloopspreekuur van de Sociaal Wijkbeheerder, Bernardo de Oliveira,  is vanaf 3 oktober elke maandag, van 10.00 – 11.00 uur. Bewoners kunnen vragen stellen over de buitenruimte, schoonmaak, overlastsituaties, leefbaarheid, staat van de woning, onderling contact en veiligheid.

Kunstwerk

Direct naar

Click to access the login or register cheese