Planmatig onderhoud

Schilderen

Heuvelrug Wonen verzorgt het onderhoud aan de buitenkant van woningen en zorgt voor onderhoud van installaties in de woning. We noemen dit planmatig onderhoud. Het is het onderhoud dat wij periodiek uitvoeren aan gebouwen en/of installaties om uw woning in een goede staat te houden. Bijvoorbeeld het schilderen van de buitenkant van uw woning.

Onderhoud in de woning vindt ook plaats. Denk aan badkamer- en/of keukenvervanging. Dit onderhoud voeren we op verzoek uit. Meer hierover in badkamer- of keukenvervanging op verzoek.

Zo zorgen we ervoor dat u als huurder prettig en comfortabel woont in uw woning. We plannen dit onderhoud voor een groot aantal jaren vooruit. Dan kunnen we daar rekening mee houden in de begroting voor komende jaren. 

Naast het planmatige onderhoud is er het dagelijks onderhoud en zijn er de reparatieverzoeken. Klein dagelijkse onderhoud is voor rekening van de huurder. Waar moet u dan aan denken? U vindt het antwoord in het Onderhouds ABC. In dit overzicht vindt u een overzicht van de meestvoorkomende kleine onderhoudswerkzaamheden die voor rekening van de huurder zijn. U vindt hier ook de uitzonderingen op de regel. Dit soort kleine onderhoudswerkzaamheden moet de huurder zelf uitvoeren.
Liever geen gedoe met het zelf regelen en betalen van onderhoudswerkzaamheden, hoe groot of hoe klein ook? Neem dan een serviceabonnement waarin dat allemaal geregeld is. Klik hier voor meer informatie over het serviceabonnement.

In het linkermenu vindt u per dorp een overzicht van onderhoudswerkzaamheden per dorp met de naam van de contactpersoon van Heuvelrug Wonen. Zodra meer bekend is over wanneer onderhoud plaatsvindt en wie dat gaat doen, vindt u dit in het overzicht van werkzaamheden per dorp.