Opgelet! Onze medewerkers kunnen zich altijd legitimeren! Medewerkers die, namens Heuvelrug Wonen bij u op bezoek komen, kunnen zich altijd legitimeren. Twijfelt u? Neem dan eerst contact met ons op voordat u iemand in uw woning toelaat.
Home ‹ Werken bij Heuvelrug Wonen

Werken bij Heuvelrug Wonen

Kom jij werken bij de woningcorporatie die in het mooiste gebied van Nederland zit?

Heuvelrug Wonen is er in de eerste plaats voor mensen die niet op eigen kracht in hun woonruimte kunnen voorzien. Voor hen onderhouden en bouwen wij sociale huurwoningen in Doorn, Leersum en Driebergen. Samen met zo’n 40 collega’s maken we dit mogelijk.

Wij hebben op dit moment de vacature Opzichter Dagelijks Onderhoud, 32 uur

Bij Heuvelrug Wonen zetten wij ons in om voor onze huurder een goede woning in een fijne buurt te verzorgen. Dit doen we samen, met onze huurders en samenwerkingspartijen in onze buurten en wijken. De samenleving verandert en we willen meer persoonlijke aandacht voor onze huurders. De energiecrisis is van grote invloed op ons allemaal. Prijzen schieten omhoog, levertijden van materialen worden steeds langer en de aannemers vinden moeilijk personeel.

Jij kan als opzichter voor de verbindende rol zorgen, meedenken met huurder en vakman en zorgen voor de juiste oplossing bij een reparatie. Dan zoeken wij jou! Een opzichter met oog voor bouwkunde én voor elkaar.

Een dag als opzichter

Als opzichter word je ingezet om met de huurder mee te kijken en mee te denken met een technisch probleem. Dat kan heel breed zijn. Van het beoordelen van een keuken tot het begeleiden van een renovatie of het meten van het binnenklimaat. Het werk van de opzichter op dagelijks onderhoud is ad-hoc en divers. Wat de dag precies brengt, weet je nooit. Globaal kan je dag als volgt verlopen:

Tussen 7.30 en 8.00 ben je op kantoor en begin je de dag met een kop koffie (of thee) en bespreek je de lopende zaken met de intakers en de opzichters. In de agenda hebben de ‘collega’s enkele huisbezoeken voor je ingepland. Na de huisbezoeken rijd je door ‘jouw wijk’ en zie je een lekkende dakgoot; je maakt gelijk een opdracht voor de vakman.

Onderweg vraagt een collega van Bewonerszaken of je mee wilt denken met een casus. Je rijdt daarheen en terug op kantoor bespreek met de collega’s van planmatig onderhoud een dak wat aan vervanging toe is. Samen kijk je naar een goede oplossing. Terug op je werkplek behandel je e-mails en beoordeel je facturen. In een teamoverleg met Verhuur en Onderhoud word je gevraagd om mee te kijken in een mutatiewoning, je plant het gelijk even in je agenda en zet nog wat klussen uit naar de aannemers. De huisbezoeken bevestig je in het systeem en de dag is alweer om. Rond 16.00/16.30 sluit je de dag af met je collega’s en ga je voldaan naar huis.

Dit ben jij:

  • Een flexibele college met bouwkundige kennis op MBO 3/4-niveau en bereid om cursussen te volgen om inhoudelijk aan te sluiten bij nieuwe ontwikkelingen;
  • Je bent klantgericht en toont initiatief, je kunt goed samenwerken en levert graag een bijdrage aan het team;
  • Je staat open voor vernieuwing en draagt bij aan het optimaliseren van het werkproces en de klantgerichtheid;
  • Je bent digitaal vaardig;
  • Je hebt humor en kan tegen een stootje;
  • De werkzaamheden zijn verdeeld over 4 of 5 dagen, waarbij je in ieder geval de vrijdag(ochtend) werkt.

Dit zijn wij:

Heuvelrug Wonen verhuurt bijna 3800 woningen verdeeld over 4 dorpen. Daarnaast voeren we werkzaamheden uit voor een collega corporatie in Maarn en werken we intensief samen met RK Zeist. We zijn een organisatie met een informele sfeer en waar aandacht is voor verbinding en samenwerking. Ons hoofdkantoor is in Doorn van waaruit de opzichters en overige teamleden elkaar ontmoeten en overleggen.

Dit bieden wij:

  • Een afwisselende functie in een divers team wat waarde hecht aan vertrouwen en humor;
  • Wij zijn een KLIMMR-organisatie. Ontwikkelen staat bij ons hoog in het vaandel en jij bent in de lead in wat je wil leren.  Jouw salaris ligt tussen € 3.095 en € 3.789 per maand (cao-woondiensten). Heuvelrug Wonen kent aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk horen een laptop en mobiele telefoon daarbij.
  • De bedoeling is om bij goed functioneren na een jaar het contract om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Je kan reageren tot 5 februari op deze functie. Dit kan via sollicitatie@heuvelrugwonen.nl. Nieuwsgierig geworden maar toch ook nog wat twijfels? Kom gerust een kop koffie (of thee) drinken en kennismaken. Deze afspraak kan je maken met Patricia van Tilburg, Coördinator Verhuur en Onderhoud. Voor een kennismakingsgesprek kan je mailen naar sollicitatie@heuvelrugwonen.nl.

Mocht je nog op vakantie gaan, wil je deze periode vermelden in je sollicitatiebrief, dan houden we daar rekening mee. De gesprekken staan gepland op 14 en 21 februari in de ochtend.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Click to access the login or register cheese