Opgelet! Onze medewerkers kunnen zich altijd legitimeren! Medewerkers die, namens Heuvelrug Wonen bij u op bezoek komen, kunnen zich altijd legitimeren. Twijfelt u? Neem dan eerst contact met ons op voordat u iemand in uw woning toelaat.
Home ‹ Werken bij Heuvelrug Wonen

Werken bij Heuvelrug Wonen

Kom jij werken bij de woningcorporatie die in het mooiste gebied van Nederland zit?

Heuvelrug Wonen is er in de eerste plaats voor mensen die niet op eigen kracht in hun woonruimte kunnen voorzien. Voor hen onderhouden en bouwen wij sociale huurwoningen in Doorn, Leersum en Driebergen. Samen met zo’n 40 collega’s maken we dit mogelijk.

Wij hebben op dit moment de vacature Projectleider planmatig onderhoud.

De staat van onderhoud van onze huizen bepaalt mede de kwaliteit van de woning, van de buurt en daarmee hoe prettig het daar wonen is. Jij zorgt dat het schilderwerk of cv-onderhoud uitgevoerd wordt en daarbij zorg je dat onze huurders zo min mogelijk overlast ervaren. De ontwikkelingen op duurzaam bouwen en onderhouden volg je op de voet. Jij bent collegiaal, klantgericht en met digitale klantsystemen kun je goed omgaan. Kortom deze dynamische organisatie is jouw ideale werkomgeving.

Zo ziet je dag eruit

Tijdens een kop koffie neem je met je collega’s de week door: welke onderhoudsprojecten starten, waar moet nog gekeken worden naar de kwaliteit van het uitgevoerde werk en wie levert de gegevens aan voor de maandrapportage. Daarna stap je in je auto of elektrische fiets en rijdt naar een project om de uitvoering van het nieuwe voegwerk te beoordelen en vervolgens naar een huurder die graag zonnepanelen wil hebben. ’s Middags rond je een offerte aanvraag af en begin je alvast met de voorbereiding van een nieuw project. Ook verzamel je nog wat informatie voor de begroting van volgend jaar.

Zo ben je succesvol!

Om succesvol te zijn heb je minimaal een MBO4 bouwkunde of installatietechniek en 3 tot 5 jaar werkervaring in de bouw- en onderhoudssector. Je bent accuraat en proactief. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je bent goed in staat je in te leven in de situatie van de klant. Natuurlijk ben je oplossingsgericht en staat jouw integriteit staat voorop. Het spreekt in je voordeel als je al ervaring hebt met het maken Veilig & Gezondheidsplannen voor opdrachtgevers.

Wat bieden wij jou

Je maakt deel uit van een klein hecht team. Wij vinden een goede collegiale sfeer een must. In het begin zal je meewerken met je collega’s om de afdeling te leren kennen, maar al snel ga je verder ontwikkelen en ga je zelfstandig zaken oppakken. Wij zijn een KLIMMR-organisatie. Ontwikkelen staat bij ons hoog in het vaandel. Een vast contract na zeven maanden met een salaris in schaal H van de CAO Woondiensten (tussen € 3.153,– en € 4.098,– per maand). Heuvelrug Wonen kent aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Solliciteren?

Wil je meer weten over de vacature of het team? Bel Jasper Hordijk – coördinator vastgoed of een van zijn collega’s: 0343-536080 voor een afspraak om een (digitaal) kop koffie te drinken. Dan kun je je vragen stellen en besluiten of je wilt solliciteren. De vacature wordt gesloten als we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Sollicitaties kun je richten aan sollicitatie@heuvelrugwonen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.