In verband met Pinksteren zijn wij gesloten op maandag 29 mei. Op dinsdag 30 mei staan wij graag weer voor u klaar.
HomeWerken bij Heuvelrug Wonen ‹ Meewerk-stage bedrijfsbureau Vastgoed

Meewerk-stage bedrijfsbureau Vastgoed

Jij bent een enthousiaste student bouwkunde of regisseur vastgoedonderhoud (of iets vergelijkbaars) en op zoek naar een interessante stage. Die hebben wij voor jou! Je kunt bij ons vele kanten op; van gevel- en gebouwonderhoud tot installatietechniek, of renovatie en verduurzaming tot nieuwbouw. Samen met jou kijken we wat het beste aansluit bij jouw interesses.

Wat kan je bij ons leren?

  • Vaststellen hoe het met de conditie (NEN 2767) is van het onderhoud van onze woningen;
  • Opstellen van een meerjaren-onderhoudsbegroting;
  • Werkomschrijvingen maken en het aanvragen van prijzen bij leveranciers en aannemers, bijv. schilderwerk;
  • Vergelijken van offertes en maken van een voorstel tot gunning en opdracht;
  • Begeleiden en opleveren van uitgevoerde werkzaamheden;
  • Toezicht houden op kwaliteit, Arbo-eisen, milieuaspecten en veiligheid.

Waar ga je werken?

Heuvelrug Wonen is een woningcorporatie in Doorn, Leersum, Driebergen en Cothen. Met zo’n 3.800 goede woningen en prettige wijken willen we huurders mee laten doen in de samenleving. Wij zetten ons in om wijken en buurten veilig en leefbaar te maken en te houden, door woningen te renoveren en te onderhouden. En ook door ze te bouwen. Betaalbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid zijn daarin belangrijke elementen. De corporatie is volop in beweging.

Wat bieden wij jou?

Je maakt deel uit van een klein, hecht team. Wij vinden een goede collegiale sfeer een must. In het begin zal je meewerken met je collega’s om de afdeling te leren kennen, uiteindelijk ga jij je verder ontwikkelen en kun je onder supervisie ook zelfstandig zaken oppakken. Jouw werktijden bespreken we in overleg. De stagevergoeding is € 250,– bruto per maand, bij een 36-urige stage. We gaan ervan uit dat je gebruik kunt maken van de Studenten OV-kaart. Als dat niet zo is, vergoedt Heuvelrug Wonen de reiskosten.

Solliciteren?

Lijkt dit jou een interessante stage en ben je benieuwd welke wereld er schuilgaat achter een woningbouwcorporatie? Solliciteer nu door een e-mail te sturen naar solliciteer@heuvelrugwonen.nl. Geef daarin aan dat je interesse hebt, om welke periode het gaat en voor hoeveel uur per week je stage opdracht is. Heb je nog vragen, kom een kop koffie drinken of bel met Jasper Hordijk of een van zijn collega’s: 0343-536080.

Deze vacature wordt gesloten als we de stageplaats hebben ingevuld.

Direct naar

Click to access the login or register cheese