In verband met Pinksteren zijn wij gesloten op maandag 29 mei. Op dinsdag 30 mei staan wij graag weer voor u klaar.
HomeWerken bij Heuvelrug Wonen ‹ Meewerk-stage P&C Financiën

Meewerk-stage P&C Financiën

Jij bent een accurate student MBO Business Administration & Control Specialist (of iets vergelijkbaars) en op zoek naar een interessante stage. Die hebben wij voor jou! Je kunt bij ons vele kanten op: van grootboek en het managen van werkstromen, tot het ondersteunen bij treasury activiteiten en de maand en tertiaal rapportages. Samen met jou kijken we wat het beste aansluit bij jouw interesses.

Wat kan je bij ons leren?

– Je begint met de grootboekadministratie om zo ons automatiseringssysteem te doorgronden en inzicht te krijgen in onze werkstromen;

– Je weet welke informatie je nodig hebt voor het maken van maand en tertiaal rapportages, jaarrekening en begrotingen;

– Je helpt bij de interne controles en audits en beoordeling van de financiële continuïteit en bespreekt dit met de collega’s;

– Je berekent op basis van meterstanden en historie de servicekosten uit van onze huurders en maakt de eindafrekeningen op;

– Uiteindelijk zie je op welke data wij sturen en je kunt deze analyseren en hierover rapporteren;

– Je krijgt de gelegenheid zowel je schriftelijke als mondelinge communicatieve vaardigheden te verbeteren. Dat doe je met het schrijven van e-mails, vastleggen van audits en het geven van toelichtingen aan collega’s.

Waar ga je werken?

Heuvelrug Wonen is een woningcorporatie in Doorn, Leersum, Driebergen en Cothen, die met goede woningen (totaal zo’n 3.800) en prettige wijken huurders mee wil laten doen in de samenleving. Wij zetten ons in om wijken en buurten veilig en leefbaar te maken en te houden, door woningen te renoveren en te onderhouden. En ook door woningen te bouwen. Betaalbaarheid, beschikbaarheid en duurzaamheid zijn daarin belangrijke elementen. De corporatie is volop in beweging.

Wat bieden wij jou?

Je maakt deel uit van een klein hecht team. Wij vinden een goede sfeer een must. In het begin zal je meewerken met je collega’s om de afdeling te leren kennen, uiteindelijk ga jij je verder ontwikkelen en kun je onder ook meer zelfstandig zaken oppakken. Jouw werktijden bespreken we in overleg. De stagevergoeding is € 250,– bruto per maand, bij een 36-urige stage. We gaan ervan uit dat je gebruik kunt maken van de Studenten OV kaart. Als dat niet zo is, vergoedt Heuvelrug Wonen de reiskosten.

Solliciteren?

Lijkt dit jou een interessant stage en ben je benieuwd welke wereld er schuilgaat achter een woningbouwcorporatie? Solliciteer nu door een e-mail te sturen naar solliciteer@heuvelrugwonen.nl. Geef daarin aan dat je interesse hebt, om welke periode het gaat en voor hoeveel uur per week je stage opdracht is. Heb je nog vragen, kom een kop koffie drinken of bel met Ronald de Jong of een van zijn collega’s: 0343-536080.

Deze vacature wordt gesloten als we als de stageplaats hebben ingevuld.

Direct naar

Click to access the login or register cheese