Per 1 januari 2024 zijn Heuvelrug Wonen en RK Zeist gefuseerd. Zij gaan samen verder als NabijWonen. NabijWonen is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30086686. De overgang naar NabijWonen gaat met de menselijke maat. Aan de telefoon begroeten wij u namens NabijWonen. Alle huurderszaken regelt u nog steeds op de website van Heuvelrug Wonen of op de website van RK Zeist. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0343 – 53 60 80.
HomeIk huur ‹ Huurdersbelangenvereniging

Huurdersbelangenvereniging

Als u zich als huurder actief inzet voor uw buurt, is de kans groot dat u zich er meer thuis gaat voelen. Daarom nodigen we u uit om ons te laten weten wat u als huurder belangrijk vindt voor uw woongebouw of buurt

Meepraten en meedenken? Dat kan bijvoorbeeld via de Huurdersbelangenvereniging en/of een bewonerscommissie. Maar u kunt zich ook gewoon met uw buren inzetten voor uw buurt. Bijvoorbeeld op het gebied van groen, kunst of het naar elkaar omzien.

Heeft u een idee of wilt u juist dat er eens iemand met u meedenkt over wat uw buurt prettiger kan maken? U kunt ook denken aan een buurtfeest in uw straat/wijk. Neem dan contact op met het team Bewonerszaken. Zij kunnen met u meedenken. In sommige gevallen is ook geld beschikbaar voor uw initiatief. Mail uw idee naar bewonerszaken@heuvelrugwonen.nl. 

Direct naar

Click to access the login or register cheese