Let op: Je maakt gebruik van een sterk verouderde webbrowser waardoor deze website mogelijk niet goed functioneert, stap nu over op een moderne webbrowser.
Ons kantoor kunt u alleen op afspraak bezoeken
HomeIk huurHuurdersbelangenvereniging ‹ HBV Heuvelrug Wonen

HBV Heuvelrug Wonen

Vanaf begin 2020 is de nieuwe huurdersbelangenvereniging Heuvelrug Wonen uw aanspreekpunt voor alle zaken die te maken hebben met het woonbeleid.

Wie zijn wij?

De nieuwe HBV-HW heeft een algemeen bestuur met vier leden uit drie kernen van de gemeente Utrechtse Heuvelrug: Driebergen, Leersum en Doorn. De voorzitter en secretaris vormen het dagelijks bestuur.

  • Henny Kievith, voorzitter
  • Hans Hillebrand, secretaris
  • Jaap Groeneveld, bestuurslid
  • Hans van den Hoek, bestuurslid

Wat doen we?

We zijn gesprekspartner van Heuvelrug Wonen en behartigen de belangen van huurders en woningzoekenden. Daarbij maken we gebruik van ons wettelijk adviesrecht. Onderwerpen van gesprek zijn bijvoorbeeld huurbeleid, kwaliteit van de dienstverlening, renovatie en onderhoud. Voor sommige onderwerpen formeren we speciale werkgroepen.

Samen met de huurdersorganisaties in Maarn en Amerongen nemen we deel aan de prestatieafspraken: het overleg met de gemeente en woningcorporaties over lokale (sociale) huisvesting. Belangrijke thema’s daarbij zijn betaalbaarheid en beschikbaarheid, duurzaamheid, huisvesting van specifieke groepen, leefbaarheid en wonen en zorg.

Direct naar