Ons kantoor kunt u alleen op afspraak bezoeken
HomeIk huur ‹ Huur­overeenkomst aanpassen

Huur­overeenkomst aanpassen

Op het huurcontract staat wie de officiële huurders zijn. Trouwen, samenwonen, scheiden en overlijden hebben invloed op uw contract. Geef veranderingen op tijd door, dat is ook belangrijk voor uw rechten als huurder. Als u gaat verhuizen, kunt u de huur opzeggen.

Wilt u uw gegevens aanpassen zoals uw e-mailadres of uw telefoonnummer? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Heuvelrug Wonen. Om zeker te weten dat u de juiste persoon bent zullen we u enkele vragen stellen. U kunt op werkdagen bellen tussen 8:15 en 12:00 op telefoonnummer 0343 – 53 60 80 of mailen naar verhuur@heuvelrugwonen.nl.

Contract en algemene huurvoorwaarden

In de huurovereenkomst staat de huurprijs, servicekosten, ingangsdatum en wie de huurder is en dus verantwoordelijk is voor het betalen van de huur. Ook staan er voorwaarden in, bijvoorbeeld dat u zelf in de woning moet wonen.

Bij de huurovereenkomst ontvangt u ook de algemene huurvoorwaarden. Hier staan regels in, die voor alle huurders gelden. De algemene voorwaarden veranderen soms. De versie die u bij uw contract heeft gekregen geldt voor u.

Volmacht (toestemming)

Als iemand anders voor u uw zaken regelt of een klacht voor u indien moet u dat altijd regelen met een volmacht. Op de volmacht staat aan wie u toestemming geeft om uw zaken te regelen. Deze persoon is dan uw waarnemer. U en uw waarnemer moeten allebei het volmachtformulier ondertekenen. Klik hier voor om het volmacht-formulier te downloaden.

Direct naar