Per 1 januari 2024 zijn Heuvelrug Wonen en RK Zeist gefuseerd. Zij gaan samen verder als NabijWonen. NabijWonen is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30086686. De overgang naar NabijWonen gaat met de menselijke maat. Aan de telefoon begroeten wij u namens NabijWonen. Alle huurderszaken regelt u nog steeds op de website van Heuvelrug Wonen of op de website van RK Zeist. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0343 – 53 60 80.
Home ‹ π™‰π™–π™—π™žπ™Ÿπ™’π™€π™£π™šπ™£ π™šπ™£ π™π™šπ™© π™Žπ™€π™˜π™žπ™–π™–π™‘ π˜Ώπ™€π™§π™₯π™¨π™©π™šπ™–π™’ π™œπ™–π™–π™£ 𝙣𝙖𝙖𝙧 π™™π™š π™—π™šπ™¬π™€π™£π™šπ™§π™¨ π™©π™€π™š.

π™‰π™–π™—π™žπ™Ÿπ™’π™€π™£π™šπ™£ π™šπ™£ π™π™šπ™© π™Žπ™€π™˜π™žπ™–π™–π™‘ π˜Ώπ™€π™§π™₯π™¨π™©π™šπ™–π™’ π™œπ™–π™–π™£ 𝙣𝙖𝙖𝙧 π™™π™š π™—π™šπ™¬π™€π™£π™šπ™§π™¨ π™©π™€π™š.

Zaterdag 10 februari hebben wij bij de Groenhoek te Driebergen een bijeenkomst georganiseerd waarbij we gratis soep en koffie hebben uitgedeeld. Carolien van Houten (Dorpsteam) en Erik Jong (NabijWonen) waren aanwezig om vragen te beantwoorden en om in gesprek met de (buurt) bewoners te gaan. Het heeft ons nog meer inzicht gegeven in wat er…

Zaterdag 10 februari hebben wij bij de Groenhoek te Driebergen een bijeenkomst georganiseerd waarbij we gratis soep en koffie hebben uitgedeeld. Carolien van Houten (Dorpsteam) en Erik Jong (NabijWonen) waren aanwezig om vragen te beantwoorden en om in gesprek met de (buurt) bewoners te gaan. Het heeft ons nog meer inzicht gegeven in wat er in de wijk speelt en hoe we onze bewoners nog beter van dienst kunnen zijn. Het was een geslaagde dag en nabij onze bewoners.

Direct naar

Click to access the login or register cheese