Per 1 januari 2024 zijn Heuvelrug Wonen en RK Zeist gefuseerd. Zij gaan samen verder als NabijWonen. NabijWonen is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30086686. De overgang naar NabijWonen gaat met de menselijke maat. Aan de telefoon begroeten wij u namens NabijWonen. Alle huurderszaken regelt u nog steeds op de website van Heuvelrug Wonen of op de website van RK Zeist. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0343 – 53 60 80.
Home ‹ Feestelijke sleuteluitreiking Catharijnestraat

Feestelijke sleuteluitreiking Catharijnestraat

Met trots overhandigden wij vandaag de sleutels aan de nieuwe bewoners van de Catharijnestraat in Driebergen. Dit project, waar we sinds 2017 mee bezig zijn, omvat 20 appartementen en twee studio’s.

Acht appartementen hebben één slaapkamer en de overige 12 hebben er twee. Op de begane grond bevinden zich de studio’s.

In 2017 begonnen we met de wijkaanpak. Dit leidde tot definitieve sloopplannen voor de 14 duplexwoningen in 2019. De sloopwerkzaamheden startten in december 2021. En nu, bijna twee jaar later, vond de feestelijke sleuteluitreiking plaats.

Er was bij dit project sprake van lokaal maatwerk, waarbij inwoners van de gemeente Utrechtse Heuvelrug voorrang kregen in de toewijzing. Er was grote belangstelling voor de woningen – in totaal waren er 505 reacties. Uiteindelijk ontvingen 15 lokale huishoudens sleutels.

We willen alle betrokkenen bedanken voor hun bijdrage. En we wensen de nieuwe bewoners van de Catharijnestraat een comfortabele en fijne tijd toe in hun nieuwe thuis.

Direct naar

Click to access the login or register cheese