Per 1 januari 2024 zijn Heuvelrug Wonen en RK Zeist gefuseerd. Zij gaan samen verder als NabijWonen. NabijWonen is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30086686. De overgang naar NabijWonen gaat met de menselijke maat. Aan de telefoon begroeten wij u namens NabijWonen. Alle huurderszaken regelt u nog steeds op de website van Heuvelrug Wonen of op de website van RK Zeist. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0343 – 53 60 80.
Home ‹ Heuvelrug Wonen en RK Zeist gaan samen verder als NabijWonen

Heuvelrug Wonen en RK Zeist gaan samen verder als NabijWonen

Graag willen we u belangrijk nieuws vertellen over de woningcorporaties RK Zeist en Heuvelrug Wonen. Op 1 januari 2024 gaan we fuseren en worden we één corporatie, met als nieuwe naam NabijWonen. Door onze twee organisaties samen te voegen kunnen we ons werk nog beter doen.

Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de leefbaarheid in de buurt, het verhuren en bouwen van veel extra sociale huurwoningen en natuurlijk het verduurzamen van het bezit. Met onze nieuwe naam NabijWonen onderstrepen we bovendien dat we nog dichter bij u als huurder staan en zichtbaarder worden in uw buurt, wijk en dorp.  

Wat betekent dit voor u? 

In elk geval is zeker, dat uw huurafspraken en huursituatie gewoon gelijk blijven. Uiteraard kunt u, ook in onze nieuwe organisatie, nog steeds lokaal bij ons terecht en komt u nog steeds dezelfde gezichten tegen. Dat is wel zo vertrouwd. Onze aandacht voor kwaliteit, service en samenwerking is groot!

Bereikbaarheid

Om goed bereikbaar te zijn én te blijven, is het volgende voor u belangrijk. Vanaf 1 januari 2024 zijn wij telefonisch bereikbaar via (0343) 53 60 80. U kunt ons bellen van maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. Wilt u ons mailen, dan kan dat via info@NabijWonen.nl. Een persoonlijke afspraak kan ook. Het kantoor Zeist is open op maandag t/m donderdag, van 13.00 tot 16.00 uur. U bent ook van harte welkom op ons hoofdkantoor aan de Boswijklaan 50 in Doorn en op alle andere wijkkantoren in de regio. Lukt het niet om ons te bezoeken, dan komen we graag bij u langs!

De komende periode houden we u vanzelfsprekend op de hoogte.

Direct naar

Click to access the login or register cheese