Per 1 januari 2024 zijn Heuvelrug Wonen en RK Zeist gefuseerd. Zij gaan samen verder als NabijWonen. NabijWonen is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30086686. De overgang naar NabijWonen gaat met de menselijke maat. Aan de telefoon begroeten wij u namens NabijWonen. Alle huurderszaken regelt u nog steeds op de website van Heuvelrug Wonen of op de website van RK Zeist. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0343 – 53 60 80.
Home ‹ Hoogste punt 28 seniorenappartementen in Doorn

Hoogste punt 28 seniorenappartementen in Doorn

Donderdag 9 juni is het hoogste punt bereikt bij de bouw van 28 sociale huur appartementen voor senioren op het terrein van het veteraneninstituut in Doorn. De woningen worden gebouwd in opdracht van Heuvelrug Wonen.

De tweekamerappartementen worden in het eerste kwartaal van 2023 verhuurd aan senioren

De appartementen staan in een prachtige bosrijke omgeving. Op fietsafstand van het centrum van Doorn. De tweekamerappartementen liggen verdeeld over drie woonlagen. De woonoppervlaktes variëren tussen de 60 en 70 m2 met balkons van circa 5,5 m2. Naar verwachting liggen de huurprijzen van de appartementen tussen de € 633,25 en de € 763,47.

Om op de appartementen te kunnen reageren, is het nodig dat u ingeschreven staat bij WoningNet regio Utrecht. De appartementen zullen naar verwachting rond september/ oktober 2022 via WoningNet worden aangeboden.

Voorrang voor lokale ouderen

Tijdens de selectie van kandidaten geldt er een voorrangsregeling voor lokale ouderen die al wonen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Bouwen voor de toekomst

Uiteraard zijn deze nieuwe woningen duurzaam. Ze zijn energiezuinig, gasloos en hebben zonnepanelen.

Direct naar

Click to access the login or register cheese