Per 1 januari 2024 zijn Heuvelrug Wonen en RK Zeist gefuseerd. Zij gaan samen verder als NabijWonen. NabijWonen is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30086686. De overgang naar NabijWonen gaat met de menselijke maat. Aan de telefoon begroeten wij u namens NabijWonen. Alle huurderszaken regelt u nog steeds op de website van Heuvelrug Wonen of op de website van RK Zeist. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0343 – 53 60 80.
Home ‹ Start bouw 22 nieuwe appartementen Catharijnestraat in Driebergen

Start bouw 22 nieuwe appartementen Catharijnestraat in Driebergen

Jos Sleyfer, directeur-bestuurder Heuvelrug Wonen en Wim van Ziel, algemeen directeur van Riz Bouw tekenden 4 maart 2022 de aannemingsovereenkomst voor de bouw van 22 nieuwe appartementen aan de Catharijnestraat in Driebergen.

Het project bestaat uit 20 nultredenappartementen en 2 kleine studio’s

Voor de zomervakantie wordt gestart met de bouw van de 22 appartementen. Door de ligging in het centrum is het complex zeer geschikt voor senioren. Het gebouw is dan ook voorzien van een lift. Verder bestaat het uit een middendeel van vier lagen, met aan weerszijden delen van drie lagen (zie afbeelding). Rondom het gebouw is ruimte voor groen. Het zijn allemaal sociale huurwoningen.

Bouwen voor de toekomst

Uiteraard hebben deze nieuwe woningen een duurzaam karakter. De energiezuinige appartementen zijn gasloos en worden voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen op de vrije delen van de daken.

Direct naar

Click to access the login or register cheese