Per 1 januari 2024 zijn Heuvelrug Wonen en RK Zeist gefuseerd. Zij gaan samen verder als NabijWonen. NabijWonen is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30086686. De overgang naar NabijWonen gaat met de menselijke maat. Aan de telefoon begroeten wij u namens NabijWonen. Alle huurderszaken regelt u nog steeds op de website van Heuvelrug Wonen of op de website van RK Zeist. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0343 – 53 60 80.
HomeIk huurHuur betalen ‹ Betalingsmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden

U betaalt iedere maand huur. Bij Heuvelrug Wonen hebben we afgesproken dat u de huur voor de 1e dag van de maand betaalt. Er zijn verschillende manieren om te betalen:
  • Via een automatische machtiging. Wij schrijven iedere maand de huur automatisch van uw rekening af. U houdt controle over uw geld: als u het niet eens bent met een afschrijving, laat u het geld gewoon terugboeken. Maakt u nog geen gebruik van automatische incasso, maar wilt u dat wel gaan doen? Neem dan contact op met Heuvelrug Wonen. Of download hieronder het formulier voor automatische incasso.
  • Via een periodieke betalingsopdracht bij uw bank. Vermeld hierbij uw unieke betalingskenmerk. Deze vindt u op uw huurovereenkomst. En verandert de huurprijs, geef dit dan zelf even door aan uw bank.
  • Via een pinbetaling bij ons op kantoor. Contante betaling is niet mogelijk.

Het rekeningnummer van Heuvelrug Wonen is: IBAN NL 19INGB0005409756.

Snel en makkelijk

Wij adviseren om via een automatische machtiging uw huur te betalen. U betaalt altijd het juiste bedrag. Het enige wat u hoeft te doen is zorgen voor voldoende saldo.


Handige links
Informatie over automatische incasso: www.betaalvereniging.nl/.
Formulier automatische incasso

Direct naar

Meer over betalingsmogelijkheden

Click to access the login or register cheese