In verband met Pinksteren zijn wij gesloten op maandag 29 mei. Op dinsdag 30 mei staan wij graag weer voor u klaar.
Home ‹ Aanleg glasvezel in Driebergen (informatie voor huurders in Driebergen)

Aanleg glasvezel in Driebergen (informatie voor huurders in Driebergen)

Delta Fiber Netwerk is gestart met voorbereidende werkzaamheden in Driebergen voor het aanleggen van glasvezel. Alle inwoners hebben hierover eind vorig jaar een brief ontvangen van hen. Ook u, als huurder van Heuvelrug Wonen, kunt kiezen voor een aansluiting op dit netwerk. Daarover gaat dit artikel.

Heuvelrug Wonen geeft toestemming voor de aanleg van glasvezel
Wij zien het belang van de aanleg van glasvezel. Een goede internetverbinding is voor veel mensen belangrijk. De verwachting is dat het gebruik van internet de

komende jaren nog verder toeneemt. Daarom geven wij toestemming voor de aanleg van glasvezel. U kiest zelf of u een glasvezelaansluiting wilt hebben. Deze keuze is vrijblijvend.

Ook als u zelf niet kiest voor een aansluiting vragen wij u om uw medewerking
Bij het aanleggen van de glasvezel is medewerking nodig van de bewoners van onze hoogbouw complexen. De aanleg gaat bij deze gestapelde woningen meestal via de meterkasten. Dit betekent dat als uw bovenbuur een aansluiting op dit netwerk wilt, de monteur ook in uw woning moet zijn. Zij maken hiervoor een afspraak. Het werk duurt ongeveer 3 uur. Mocht u in de toekomst dan toch nog een aansluiting wensen, dan is dit voor u ook nog mogelijk. Er hoeft dan alleen een schakelaar omgezet te worden.

Laat u goed informeren
Laat u goed informeren of er kosten zijn voor de aansluiting. En wat u maandelijks betaalt voor een abonnement. Voor de duidelijkheid willen wij vermelden dat Heuvelrug Wonen hier geen partij in is. Informatie kunt u vinden op www.gavoorglasvezel.nl. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met de klantenservice van Delta Fiber Netwerk. Deze is bereikbaar op nummer 088 75 85 800. En u kunt terecht bij hun Glasvezel Informatiepunt op de Traaij 70 in Driebergen.

Direct naar

Click to access the login or register cheese