Per 1 januari 2024 zijn Heuvelrug Wonen en RK Zeist gefuseerd. Zij gaan samen verder als NabijWonen. NabijWonen is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30086686. De overgang naar NabijWonen gaat met de menselijke maat. Aan de telefoon begroeten wij u namens NabijWonen. Alle huurderszaken regelt u nog steeds op de website van Heuvelrug Wonen of op de website van RK Zeist. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0343 – 53 60 80.
Home ‹ Nieuwe website met overzicht actieve organisaties

Nieuwe website met overzicht actieve organisaties

Onlangs lanceerde de gemeente Utrechtse Heuvelrug de website zorg4heuvelrug.nl. De website, ook wel Sociale Kaart genoemd, biedt een uitgebreid overzicht van de verschillende organisaties die actief zijn in de regio.

De Sociale Kaart is een soort digitale gids en bevat contactgegevens van verschillende organisaties, van vrijwilligersorganisaties en verenigingen tot apothekers en fysiotherapeuten.

De website is erg gebruiksvriendelijk. U kunt eenvoudig een organisatie vinden door te navigeren door de verschillende categorieën of door gebruik te maken van de zoekfunctie. Bij elke organisatie staat gedetailleerde informatie, zoals contactgegevens, adresgegevens en eventuele speciale diensten die zij aanbieden. Zo neemt u snel en gemakkelijk contact op met de juiste instantie.

Neem een kijkje op de site door hier te klikken.

Direct naar

Click to access the login or register cheese