Opgelet! Medewerkers die namens Heuvelrug Wonen bij u op bezoek komen, kunnen zich altijd legitimeren. Twijfelt u? Neem dan eerst contact met ons op voordat u iemand in uw woning toelaat.
Home ‹ Onderzoek naar fusie met RK Zeist

Onderzoek naar fusie met RK Zeist

In 2023 wordt een mogelijke fusie onderzocht. Rond de zomer willen de corporaties een voortgangsbesluit nemen. Als er een positief voortgangsbesluit wordt genomen, dan wordt de fusie in de tweede helft van 2023 voorbereid.

De woningcorporaties werken in de gemeenten Zeist, Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede. De corporaties kennen elkaar goed, want zij werken al een aantal jaar intensief met elkaar samen. Bijvoorbeeld op het gebied van de automatisering, de projectontwikkeling, communicatie en personeel.

De huurdersorganisaties, gemeenten, ondernemingsraden, Raden van Commissarissen en de organisaties worden bij het onderzoek betrokken.

Als er voortgang is dan communiceren wij dat met onze huurders. Als er vragen zijn dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen. Hieronder hebben wij wat algemene informatie over RK Zeist en Heuvelrug Wonen opgenomen.

Direct naar

Click to access the login or register cheese