Per 1 januari 2024 zijn Heuvelrug Wonen en RK Zeist gefuseerd. Zij gaan samen verder als NabijWonen. NabijWonen is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30086686. De overgang naar NabijWonen gaat met de menselijke maat. Aan de telefoon begroeten wij u namens NabijWonen. Alle huurderszaken regelt u nog steeds op de website van Heuvelrug Wonen of op de website van RK Zeist. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0343 – 53 60 80.

Ruth en Magda

Samen met hun collega’s achter de balie zijn ze ook letterlijk het gezicht van de corporatie. Want wie het kantoor van Heuvelrug Wonen bezoekt, kan niet om de klantenservice heen. Mondeling en telefonisch vormen ze het eerste aanspreekpunt en dat maakt hun deeltijdwerk leuk en afwisselend, vinden Ruth en Magda.

Voor Ruth is een baan bij een woningcorporatie echt iets nieuws. Ze volgde eerder een opleiding dierverzorging en ging bij de bekende Amsterdamse dierentuin Artis aan het werk. “Dat was heel leuk, maar het werd tijd voor een andere uitdaging”, zegt ze. Ruth was blij verrast dat ze in aanmerking kwam voor de vacature bij de klantenservice. Aan de Boswijklaan werd ze met open armen ontvangen.

Hoewel Magda ook een andere achtergrond heeft dan je misschien zou verwachten, kwam haar parttime aanstelling bij Heuvelrug Wonen niet als een verrassing. Ze is gediplomeerd etaleur, maar deed daarnaast ervaring op in de corporatiewereld, bij Eemland Wonen in Baarn. Toen ze werd gepolst door Heuvelrug Wonen, heeft ze geen moment getwijfeld. “Ik vind de corporatiewereld superleuk”, zegt ze enthousiast.

“Het werk is heel divers”, aldus Magda. “Soms kan ik helpen om problemen op te lossen. Een andere keer maak ik gewoon een praatje aan de telefoon, om een klant even wat extra aandacht te geven.” Net als Ruth is ze heel gemotiveerd, allebei staan ze graag paraat voor vragen van huurders. Het autoritje vanuit hun woonplaatsen Hilversum (Magda) en Rhenen (Ruth) hebben ze er graag voor over.

Met het invullen van hun vrije tijd hebben de twee nieuwe medewerkers evenmin moeite. Ruth springt elke week wel een keertje op haar mountainbike en houdt verder van wandelen en yoga. Magda is dol op kamperen, tuinieren en wandelen. Ook geeft ze meditatielessen en houdt ze zich bezig met het leggen van tarotkaarten. “Allemaal heel zen”, lacht ze.

Direct naar

Click to access the login or register cheese