Per 1 januari 2024 zijn Heuvelrug Wonen en RK Zeist gefuseerd. Zij gaan samen verder als NabijWonen. NabijWonen is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30086686. De overgang naar NabijWonen gaat met de menselijke maat. Aan de telefoon begroeten wij u namens NabijWonen. Alle huurderszaken regelt u nog steeds op de website van Heuvelrug Wonen of op de website van RK Zeist. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0343 – 53 60 80.

Wouter

Nadat Wouter vorig jaar de sleutel van zijn nieuwe woning in Leersum kreeg, begon hij de boel meteen grondig te renoveren. Ondertussen woonde en werkte hij nog in Bodegraven, 57 kilometer verderop. Al snel merkte Wouter dat de combinatie van klussen en constant heen en weer rijden zijn tol begon te eisen.

Toen de vacaturekrant van Leersum op de deurmat viel, wekte een vacature van Heuvelrug Wonen – slechts een kwartiertje rijden – Wouters interesse. “Dat was voor een andere functie en die was al vervuld tegen de tijd dat ik solliciteerde. Maar ik had zo’n goed gevoel bij de mensen en organisatie, dat ik de vacatures in de gaten bleef
houden. Zo kwam ik uiteindelijk aan mijn huidige functie.”

Op peil houden
Als opzichter dagelijks onderhoud houdt Wouter de kwaliteit van woningen op peil. Maakt een huurder bijvoorbeeld melding van een lekkage, slecht sluitend keukenkastje of kapotte cv-ketel, dan worden Wouter en collega’s ingeschakeld om te kijken wat er moet gebeuren.“Het leukste vind ik de gevallen die je ter plekke kunt oplossen. Zo liep ik vandaag met een wijkbeheerder door de Groenhoek, toen een huurder ons aansprak omdat hij een probleem had met z’n mechanische installatie. Ik liep gelijk even mee, constateerde dat er een batterijtje ontbrak en heb er een in gedaan. Zo gepiept, en de huurder was heel dankbaar.”

Aanpakker
Hiervoor werkte Wouter als werkvoorbereider bij een bouwbedrijf. Hoewel hij daar een breed takenpakket had, zat hij op een gegeven moment vooral achter z’n bureau. “Ik ben blij dat ik nu meer op pad ben en met mensen in contact kom”, zegt Wouter. Stilzitten is niets voor hem. “Ik ben een aanpakker. Daarom doe ik bij het klussen in huis ook bijna alles zelf. Niet omdat ik alles zelf kan, hoor. Veel dingen leerde ik pas toen ik ze eenmaal ging doen.”

Als Wouter niet aan het werken of klussen is, dan stapt hij het liefst op
zijn mountainbike. “De omgeving van mijn nieuwe huis is ideaal daarvoor. Binnen vijf minuutjes zit je op een prachtige route door het bos.”

Direct naar

Click to access the login or register cheese