In verband met Pinksteren zijn wij gesloten op maandag 29 mei. Op dinsdag 30 mei staan wij graag weer voor u klaar.
HomeIk huurHuur betalenHuurachterstand ‹ Sleper

Sleper

In uw huurovereenkomst is afgesproken dat u de huur vóór de eerste dag van de maand betaalt. Helaas houdt niet iedereen zich hieraan. Sommige huurders betalen altijd aan het eind van de maand. Dus één maand te laat. Zij krijgen hierdoor iedere maand een herinnering en een aanmaning. Deze huurders noemen we “slepers”, vanwege hun chronisch voortslepende huurachterstanden

.

Actie tegen slepers

Een alsmaar voortslepende huurachterstand is voor iedereen vervelend en kost ook nog eens extra geld aan administratiekosten, portokosten en dergelijke. Geld dat wij liever gebruiken voor positieve ontwikkelingen en onderhoud. Heuvelrug Wonen pakt dit probleem actief aan om te zorgen dat iedereen weer op tijd zijn huur betaalt.

Betaalt u altijd uw huur achteraf? Dan ontvangt u een brief met het verzoek de huurachterstand zo snel mogelijk te betalen. Reageert u niet op deze brief? Dan zijn wij helaas genoodzaakt de deurwaarder de procedure van ons over te laten nemen. Maar laat het liever niet zo ver komen, want de extra kosten zijn dan voor u.

Betalingsregeling

We begrijpen best dat niet iedereen voldoende financiële reserves heeft om de achterstand in één keer in te lopen. Wij bieden daarom alle slepers een betalingsregeling aan om hun achterstand stukje bij beetje in te lopen.

Direct naar

Click to access the login or register cheese