Opgelet! Medewerkers die namens Heuvelrug Wonen bij u op bezoek komen, kunnen zich altijd legitimeren. Twijfelt u? Neem dan eerst contact met ons op voordat u iemand in uw woning toelaat.
Home ‹ Tijdelijke flexwoningen in Leersum

Tijdelijke flexwoningen in Leersum

De woningnood is hoog. Ook in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De gemiddelde zoektijd steeg vorig jaar naar zes jaar en de gemiddelde inschrijfduur naar elf jaar. Tijdelijke woningen bieden een oplossing. Inwoners die met spoed een woning nodig hebben kunnen hier 10 jaar verblijven.

Na verkennend onderzoek door de gemeente zijn vier locaties voor flexwoningen naar voren gekomen. Een van deze locaties is een terrein tussen de Bijenlaan en de Kerkweg in Leersum. Hier komen 8 flexwoningen – zogenaamde rug-aan-rug-woningen. Dat betekent dat ze zowel aan de Bijenlaan als aan de Kerkweg een voorgevel hebben. De woningen zijn duurzaam en worden in een fabriek gemaakt. Hierdoor is er een korte bouwtijd op locatie.

Afgelopen woensdagavond presenteerde Heuvelrug Wonen de plannen voor het plaatsen van de flexwoningen aan de omwonenden. Hieronder ziet u een sfeerimpressie van de woningen.

Direct naar

Click to access the login or register cheese