Per 1 januari 2024 zijn Heuvelrug Wonen en RK Zeist gefuseerd. Zij gaan samen verder als NabijWonen. NabijWonen is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30086686. De overgang naar NabijWonen gaat met de menselijke maat. Aan de telefoon begroeten wij u namens NabijWonen. Alle huurderszaken regelt u nog steeds op de website van Heuvelrug Wonen of op de website van RK Zeist. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0343 – 53 60 80.
HomeWerken bij NabijWonen ‹ Opzichter Vastgoedbeheer (36 uur)

Opzichter Vastgoedbeheer (36 uur)

In jouw wijk is het prettig wonen. Als opzichter kijk en denk je met de huurder en de vakmannen mee met een technisch probleem en zorg je voor de juiste oplossing bij een reparatie. Dat kan heel breed zijn. Van het beoordelen van een keuken tot het begeleiden van een renovatie of het meten van het binnenklimaat. Het werk van de opzichter op dagelijks onderhoud is ad-hoc en divers. Je bent de ogen en oren van de wijk op bouwkundig gebied. Wat de dag precies brengt, weet je nooit.

Zo ziet jouw dag eruit

Rond 8.00 uur ben je op kantoor en begin je de dag met een kop koffie (of thee) en bespreek je de lopende zaken met de intakers en de opzichters. In de agenda hebben de ‘collega’s enkele huisbezoeken voor je ingepland. Na de huisbezoeken rijd je door ‘jouw wijk’ en zie je een lekkende dakgoot; je maakt gelijk een opdracht voor de vakman.Onderweg vraagt een collega van jouw wijkteam of je mee wilt denken met een casus. Je rijdt daarlangs en terug op kantoor bespreek met de projectleider vastgoedbeheer een dak wat aan vervanging toe is. Samen kijk je naar een goede oplossing. Terug op je werkplek behandel je e-mails en beoordeel je facturen. In een wijkteamoverleg word je gevraagd om mee te kijken in een mutatiewoning, je plant het gelijk even in je agenda en zet nog wat klussen uit naar de aannemers. De huisbezoeken bevestig je in het systeem en de dag is alweer om. Rond 16.30 uur sluit je de dag af met je collega’s en ga je voldaan naar huis.

Zo ben je succesvol!

Om succesvol te zijn heb je minimaal een MBO-3/4 bouwkundige opleiding en je bent bereid om cursussen te volgen om inhoudelijk aan te sluiten bij nieuwe ontwikkelingen. Je bent klantgericht en toont initiatief, je kunt goed samenwerken en levert graag een bijdrage aan het team. Je hebt humor en je kan tegen een stootje. Competenties als klantvriendelijk, oplossingsgerichtheid, onderhandelen, resultaatgericht en voortgangsbewaking zitten vanzelfsprekend in jouw DNA. Je bent stressbestendig, proactief en natuurlijk ook digitaal vaardig.

Wat bieden wij jou?

Je maakt deel uit van een klein hecht team. Wij vinden een goede collegiale sfeer een must. In het begin zal je meewerken met je collega’s om de wijk en het werk te leren kennen, maar uiteindelijk ga je zelfstandig de wijk is en bouwen aan jouw ideale wijk. Wij zijn een KLIMMR-organisatie. Ontwikkelen staat bij ons hoog in het vaandel. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Woondiensten. Het salaris bedraagt min € 3.552 en max € 4.727 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal H). Inschaling geschiedt op basis van relevante opleiding en ervaring. De bedoeling is om bij goed functioneren na een jaar het contract om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Solliciteren?

Wil je eerst de sfeer komen proeven? Maak een afspraak om een (digitaal) kop koffie te komen drinken en bel Patricia van Tilburg, manager vastgoedbeheer: 0343-536080. Dan kun je vragen stellen en besluiten of je wil solliciteren.

De vacature wordt gesloten als we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Sollicitaties kun je richten aan werkenbij@nabijwonen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Direct naar

Meer over opzichter vastgoedbeheer (36 uur)

Click to access the login or register cheese