In verband met Pinksteren zijn wij gesloten op maandag 29 mei. Op dinsdag 30 mei staan wij graag weer voor u klaar.
HomeIk zoek een woning ‹ Inschrijven en reageren

Inschrijven en reageren

Om op een sociale huurwoning van Heuvelrug Wonen, of een andere woning in de regio, te kunnen reageren, is het nodig dat u ingeschreven staat bij WoningNet. WoningNet biedt alle sociale huurwoningen in de regio Utrecht aan.

Kosten inschrijving bij WoningNet

Een inschrijving bij WoningNet regio Utrecht kost € 20. Als u ingeschreven wilt blijven staan betaalt u jaarlijks € 7 verlengingskosten. U kunt uw inschrijfkosten betalen door bij uw inschrijving een doorlopende machtiging af te geven. WoningNet incasseert de inschrijfkosten ongeveer vijf werkdagen na de inschrijving. Uw inschrijving vervalt zodra u een sociale huurwoning accepteert. Uw inschrijving vervalt ook als u de inschrijfkosten en/of verlengingskosten niet betaalt.

Reageren 

Wij raden u aan de advertenties goed te lezen. Voor bepaalde woningen gelden voorwaarden die te maken hebben met de grootte van het huishouden, inkomen of leeftijd.

Lees eerst de uitleg van toewijzing op de website van WoningNet. Wellicht vindt u daar informatie die u nog niet kende en voorkomt u vergeefse moeite of teleurstelling. 

Direct naar

Meer over inschrijven en reageren

Click to access the login or register cheese