Per 1 januari 2024 zijn Heuvelrug Wonen en RK Zeist gefuseerd. Zij gaan samen verder als NabijWonen. NabijWonen is ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 30086686. De overgang naar NabijWonen gaat met de menselijke maat. Aan de telefoon begroeten wij u namens NabijWonen. Alle huurderszaken regelt u nog steeds op de website van Heuvelrug Wonen of op de website van RK Zeist. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0343 – 53 60 80.

Rookmelders

Plaatsen rookmelders in uw woning Wij werken er hard aan om al onze woningen te voorzien van een rookmelder. Helaas is het niet gelukt om alles voor 1 juli te plaatsen. Door personeels- en materiaal tekorten hebben wij een achterstand opgelopen. Onze excuses hiervoor. Het streven is om dit jaar alle rookmelders geplaatst te hebben.…

Plaatsen rookmelders in uw woning

Wij werken er hard aan om al onze woningen te voorzien van een rookmelder. Helaas is het niet gelukt om alles voor 1 juli te plaatsen. Door personeels- en materiaal tekorten hebben wij een achterstand opgelopen. Onze excuses hiervoor. Het streven is om dit jaar alle rookmelders geplaatst te hebben. Op dit moment is een rookmelder nog niet verplicht voor de meeste brandverzekeringen, er zijn wel uitzonderingen. Heeft u bericht gehad van uw verzekeraar over een poliswijziging waarbij brandmelders al wel verplicht zijn, neem dan contact met ons op.

Wie onderhoud wat?

Huurder

  • Stofvrij houden van de rookmelders;
  • Maandelijks testen van de rookmelders;

Heuvelrug Wonen

  • De rookmelder onderhouden en vervangen wij tijdig.

Tip

Schilder nooit een rookmelder. Dek deze ook nooit af.

Direct naar

Meer over rookmelders

Click to access the login or register cheese